dissabte, 16 de gener del 2016

Aprenem història

Aquest dijous passat (14/01/2016) vam quedar la Carolina i jo i vam anar a veure la Catedral de Girona. La Carolina va quedar meravellada per les dimensions monumentals que té aquesta. Vam buscar informació sobre la seva construcció i la seva evolució a la ciutat de Girona. Ens va agradar molt aprendre una mica d'història de Girona!

Després d'això vam anar al CaixaForum a veure l'exposició de fotografia de Gabriel Casas. És un dels fotògrafs espanyols més importants del període d'entreguerres, malgrat que la seva figura és molt poc coneguda. Aquestes imatges ens van ajudar  per fer una visió àmplia i contextualitzada d'un dels moments més importants de la seva producció fotogràfica, que va coincidir amb la inauguració de l'Exposició internacional de Barcelona, el 1929, i va durar fins al final de la Guerra Civil espanyola, el 1939.
Aquesta sortida va ser molt enriquidora perquè les dues vam aprendre moltes coses sobre la història dels nostres avantpassats, i vaig poder explicar-li a la Carolina la Guerra Civil i l'inici de la dictadura amb Franco, ella desconeixia moltes de les coses que li vaig explicar, i amb l'ajuda de les imatges del fotògraf, el nostre aprenentatge va ser molt més enriquidor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada